Oktató családorvosok konferenciája

Az Oktató Családorvosok Magyarországi Kollégiuma évente rendezi az Oktató Családorvosok Továbbképző Konferenciáját Siófokon, a Hotel Azúrban. A tanfolyamon való részvételért 50 kreditpontot írunk jóvá, az akkreditált oktatók rendszeres megjelenésére számítunk.
A 2020-as konferencia április 23-26. között lesz, jelentkezni várhatóan december-januártól lehet majd.

Aktuális konferencia

Az Oktató Családorvosok Magyarországi Kollégiuma idén is megrendezi az immár hagyománynak számító, Oktató Családorvosok XIX. Továbbképző Konferenciáját 2019. április 23-26. között Siófokon, a Hotel Azúrban (8600 Siófok Erkel F. u. 2/C).
Sokak kívánsága válik valóra, hogy éves nagy rendezvényünket színvonalasabb konferencia központban tartsuk meg, melyhez az is hozzájárul, hogy az árában kedvezőbb Hotel Ezüstpartot 2017. évben bezárták. Így kicsit magasabb árakon, de minőségibb keretek között találkozhatunk ismét.

A rendezvény családorvosok és belgyógyászok számára előakkreditált. A tanfolyamon való részvételért, eredményes tesztvizsgát követően, 50 kreditpontot írunk jóvá.

A konferencia a Családorvosi Tanszék hivatalos továbbképzése, egyben a Tanszék oktatóinak kötelező éves továbbképző rendezvénye is.

Megközelítés