Oktató családorvosok konferenciája

Az Oktató Családorvosok Magyarországi Kollégiuma évente rendezi az Oktató Családorvosok Továbbképző Konferenciáját Siófokon, a Hotel Azúrban. A tanfolyamon való részvételért 50 kreditpontot írunk jóvá, az akkreditált oktatók rendszeres megjelenésére számítunk.

Aktuális konferencia

Az Oktató Családorvosok Magyarországi Kollégiuma idén is megrendezi az immár hagyománynak számító, Oktató Családorvosok XIX. Továbbképző Konferenciáját 2019. április 11-14. között Siófokon, a Hotel Azúrban (8600 Siófok Erkel F. u. 2/C).
Sokak kívánsága válik valóra, hogy éves nagy rendezvényünket színvonalasabb konferencia központban tartsuk meg, melyhez az is hozzájárul, hogy az árában kedvezőbb Hotel Ezüstpartot 2017. évben bezárták. Így kicsit magasabb árakon, de minőségibb keretek között találkozhatunk ismét.

A rendezvény családorvosok és belgyógyászok számára előakkreditált. A tanfolyamon való részvételért, eredményes tesztvizsgát követően, 50 kreditpontot írunk jóvá.

A konferencia a Családorvosi Tanszék hivatalos továbbképzése, egyben a Tanszék oktatóinak kötelező éves továbbképző rendezvénye is.

A konferencia 11-én kezdődik. Az első továbbképző nap elsősorban – az igényekre való tekintettel – gyermekgyógyászati témákkal foglalkozik. A továbbképzés 14-én 13.00 órakor ér véget.

A tervezett programot 2019. február 20-tól, a véglegeset 2019. március 15-től olvashatja a www.medukator.hu vagy a csot.semmelweis.hu honlapunkon.

Tervezett program

Végleges program

Regisztrációs díj: 14 000 Ft + ÁFA
Rezidenseknek: ingyenes

Szállás hely

A szálláshelyek már elfogytak. Esetleges lemondás esetén tudunk újra szállást biztosítani. Amennyiben nálunk szeretné szállását intézni, kérem keresse Fekete Ilonát a felszabaduló szálláshelyekkel kapcsolatban.

 Egyágyas szobaKétágyas szoba
Hotel Azúr Superior szobaelfogyott
30.000 Ft/fő/éjszaka
elfogyott
20.000 Ft/fő/éjszaka
Hotel Azúr Prémium szobaelfogyott
39.000 Ft/fő/éjszaka
elfogyott
26.000 Ft/fő/éjszaka
Azúrelfogyott
27.000 Ft/fő/éjszaka
elfogyott
18.000 Ft/fő/éjszaka
Villa Azúr-elfogyott
18.000 Ft/fő/éjszaka
Hotel Yachtelfogyott
30.000 Ft/fő/éjszaka
elfogyott
20.000 Ft/fő/éjszaka
Hotel SunGardenelfogyott
27.000 Ft/fő/éjszaka
elfogyott
20.000 Ft/fő/éjszaka

A reggeli és vacsora árát, ÁFA-t, IFA-t a szállásdíj tartalmazza.

Étkezés a konferencia helyszínén:
Ebéd: 3.900 Ft/db

Nem a fenti szállodákban szállást foglaló résztvevők számára a Vacsora: 4.500.-ft/db
Zenés, táncos gálavacsora NEM a fenti szállodákban szállást foglaló vendégeknek:(13-án): 8.500.- Ft.
A fenti szállodákban szállást foglaló résztvevők számára a zenés, táncos gálavacsora költsége: 4.500.- ft, mely a korlátlan italkeretet foglalja magában.

Jelentkezés honlapunkon

Legegyszerűbben honlapunkon jelentkezhet a konferenciára:
Internetes jelentkezés

Jelentkezés levélben

A problémamentes szervezés érdekében kérjük, hogy a mellékelt jelentkezési lapot kitöltve, lehetőleg postafordultával, de legkésőbb 2019. február 15–ig küldje meg címünkre:
Oktató Családorvosok Magyarországi Kollégiuma
1026 Budapest Pasaréti út 1.!

Nincs aktuális tartalom.

Amennyiben a számlafizetést más jogi személy (pl. gyógyszercég) átvállalja, úgy az erről szóló nyilatkozatot kérjük mellékelni.
Szeretettel várjuk konferenciánkon!

Megközelítés